5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Eyüp Fatsa'dan yol sözü

Ordu'nun Çamaş İlçesi'ne bağlı Kestane Yokuşu Mahallesi muhtarını ziyaret eden AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, mahallede bulunan 300 metre uzunluğundaki şelaleyi turizme açmak için 1 kilometrelik yol yapılması sözünü verdi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Hamit Taşçı, Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ve AK Parti Çamaş İlçe Başkanı Mahmut Giden ile birlikte Kestane Yokuşu Mahallesi Muhtarı Cemal Töngel'i ziyaret etti. Muhtarın kendi iş yerinde bilgisayarla vatandaşın işlerini takip ettiğini gören Milletvekili Eyüp Fatsa, muhtarı tebrik etti.

Muhtar Cemal Töngel, Eyüp Fatsa'dan mahalle sınırlarında bulunan 300 metre uzunluğundaki şelaleyi turizme açmak için yol yapılması için yardım istedi. Muhtarın bu isteğine olumlu cevap veren Fatsa, yol işiyle yakından ilgileneceğinin sözünü verdi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 14:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
resul ft IP: 88.226.188.xxx Tarih : 29.12.2008 10:34:46

siyasetçi değilmi işte her şeyin sözünü verirler sadece vekile bak üç sene önce verdiği sözü hala gerçek olacak. bırak şelale yolunu milletin evine gidecek doğru dürüst yolu yok. bu popülist söylemleri brtakıpda biraz halkın arasına insinler.. muhatarımızda sadece verdiği sözle kalırsa herkesten çok ben yanarım..:)