5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Mustafa Sarıgül Ordu'da

Ordu'nun Fatsa İlçesi'ne bağlı Ilıca Beldesi Hıdırellez Şenlikleri'ne katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Hak arama mücadelemde başıma gelmeyen kalmadı, benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi" dedi. 

Fatsa Sanayi Sitesi'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül, buradan 150 araçlık konvoyla Ilıca Beldesi'ne geçti. 

Burada halka konuşan ve yaptığı mücadeleyi Allah'ın izniyle kazanacağını ifade eden Sarıgül, "Unutamadığım gün şudur. Tenceremiz kaynarken, maymununuz oynarken herkes yanınızdadır. Ama tencere kaynamadığı zaman gerçek dostlar yanınızda olmaz. Ben Ordulular'ı gerçek dostlarım ilan ediyorum" diye konuştu. 

Yapılacak olan seçimlerde oy pusulalarına sadece partilerin amblemlerinin değil, parti başkanlarının resimlerinin de konulmasını isteyen Başkan Sarıgül, "Vatandaş oy kullanırken resimlere bakarak, vicdanıyla baş başa oyunu kullansın" dedi. 

Kalabalığın "Sarıgül'e uzanan eller kırılsın" şeklindeki sloganlarına, "O eller kırılmasın" şeklinde cevap veren Sarıgül, "Biz Mevlana, Hacıbektaş, Atatürk kültüründen gelmişiz. Hünkar ne diyor, 'İncinsen de incitme'. Biz, demokratik yollarla hakkımızı arayacağız" ifadelerini kullandı.
.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2006 Pazar 21:34:33
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 20:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Merhum ADAYI / H. V. IP: 195.245.227.xxx Tarih : 8.05.2006 08:35:55
Siyaset sabır ve deneyim işidir. Eskilerin yaptığı gibi "çamur at, yapışmazsa izi kalır" anlayışı halkımızı ikna etmek yada "kandırmak" için artık yeterli olamıyor.Çünkü "maymun" gözünü açtı. Sizi bu partinin geleceği olarak gören halk, erken hareket ettiğinizi düşünmektedir. Kamu oyu yanılıyormu acaba? Eski belediye başkanı ülkeyi yönetiyor milletin geneli memun. Sizde başarılı bir beldiye başkanı olduğunuza göre neden "genel başkan" olmıyasınız ki?. örneği ortada...saygılarımla...