17
Haziran
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Kumru ÇPL Ek Bina Temeli Atıldı

Eğitime 100% destek kampanyasında Erçal A.Ş tarafından yapılması için Ordu Valiliğinde protokolü imzalanan Kumru ÇPL ek bina temeli atıldı.

Temel atma törenine Erçal A.Ş Yönetim Kurulu başkanı Sait Erçal, Erçal A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi AKP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Erçal, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, AKP Kumru İlçe Başkanı Hamza Karar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Hocaoğlu, Kumru ÇPL Müdürü Şükrü Dizek, Kumru Müftüsü Abdullah Pamuklu ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan Erçal A.Ş yönetim Kurulu üyesi AKP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Erçal; " Kış mevsiminin ortasındayız. Bilindiği üzere yılbaşına kadar temelini atacağız diye söz vermiştik.Kurban Bayramına kadar okulumuzun 1. katını bitirmiş olacağız. Okulumuz 12 derslikli, asansörlü, en üst katında çok amaçlı tiyatro ve konferans salonu ile toplam 4 kattan oluşuyor.Okulumuzda depreme karşı daha dayanıklı olduğu için hazır beton ve bürüt kalıp kullanıyoruz, ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek te yaptığı konuşmada; " Erçal Ailesi ilçemiz için şans.Çok ilçe Erçal ailesi gibi iş adamlarına sahip olmak ister.Bizde belediye olarak kendilerine her konuda yardımcı olacağız" dedi. Kumru Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun dua yapması ve harç mikserine ortak basılması ve ilk harcın temele dökülmesi ile proğram sona erdi.

Bekir Akkaya/ KentHaber/ Kumru
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 02:48:08
Güncelleme :27 Aralık 2005 Salı 17:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?