17
Haziran
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Okula örnek bağışlar

Geçtiğimiz yıl Kumru İmam-Hatip Lisesi’ne teleskop bağışlayan Mehmet Arşin bu yıl da Yukarıdamlalı İlköğretim Okulu’na fotokopi makinası bağışladı.

Yaz tatilinde Yukarıdamlalı İlköğretim Okulu’nu ziyaretinden sonra gördüklerine hayran kalan Mehmet Arşin, Okul Müdürü Mehmet Tüm’e Almanya’ya dönüşünde okula bir fotokopi makinası bağışlayacağı sözünü verdi.

Kumru.org’un sponsorluğunu da yapan işadamı Mehmet Arşin aynı zamanda ilk Fizme sitesi olan www.fizme.com’u kurarak tüm Fizmelilerin buluşmasını sağlıyor.

Mehmet Arşin’in gönderdiği fotokopi makinası Kent Haber Kumru Editörü Bekir Akkaya, Karadeniz Haber Postası Gazetesi Temsilcisi Murat Yürekli, Kumru Milli Eğim Müdürü Abdulkadir Hocaoğlu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Başar tarafından Okul Müdürü Mehmet Tüm’e teslim edildi.

Teslim sırasında Yukarıdamlı Belediye Başkanı Hüseyin Yanar da hazır bulundu.

Mehmet Tüm memnuniyetini ifade ederek, şunları söyledi: “Sayın Başkanımız Hüseyin Yanar Belediye Binasının büyük bir bölümünü okul olarak vermişler. Şu anda da tüm sınıflara kalorifer döşemiştir. Okulumuz pırıl pırıl. Bu güzelliği gören Mehmet Arşin de okulumuza bu fotokopi makinesini bağışlamışlardır. Okulumuzda önemli bir eksiklik de kendileri sayesinde giderilmiştir. Sizlerin aracılığıyla kendilerine teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanı Hüseyin Yanar ise “ Belediye Binasını okul olarak Milli Eğitime tahsis ettik. Bu yıl da kaloriferleri tamamladık. Böyle hayırseverleri gördükçe yaptıklarımızın az bile olduğunu düşünüyorum. Ben de Mehmet Bey’e teşekkür ediyorum" dedi.

Bekir Akkaya - Kenthaber / Kumru
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 02:48:10
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 05:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?