2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Fen Edebiyat Fakültesi'nden şehide vefa!

Şırnak İli Küpeli Dağı mevkiinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan J.K Er Adem Öğlü mezarı başında 19 Mayıs Üniversitesi Ordu Fen Edebiyat Fakültesi Akademik personeli ve öğrencilerince ziyaret edilerek,mezarına Türk Bayrağı dikildi.

Ordu Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.D.r Cemil Yapar,Tarih bölüm başkanı Yrd.Dr Fatih Ünal,akademik personel ve 50 öğrenci önce şehit aileyi Yukarı Damlalı Beldesi Fatih Mahallesinde bulunan evlerinde ziyaret ederek başsahlığı diledi.Buradan Şehit ailesi ile beraber toplu olarak aile mezarlığına gidilerek şehit mezarına Türk Bayrağı dikilerek,şehidin ruhuna Fatiha okundu.Burada bir konuşma yapan Ordu Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.D.r Cemil Yapar; “ Daha öncede aynı şekilde 2 şehid mezarını öğrencilerimizle beraber ziyaret edip,bayrak diktik.Bu manada bu 3. şehit mezarımız.Şehidimiz yalnız değil,artık o hepimizin şehidi.PKK Terör örgütünü kınıyoruz.Türk gençliği,üniversite gençliği Türkiyeye sahip çıkacak,bu ülkeyi böldürmeyecek” dedi.
Şehid mezarından sonra “ Uygur Evi” ve Erçal kültür sarayında inceleme yapan Akademik personel ve öğrencilere,Erçal A.Ş tarafından Hacıoğlu Restoranda yemek ikram edildi.

Bekir Akkaya-Kenthaber/Kumru
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 05:18:09
Güncelleme :26 Nisan 2006 Çarşamba 14:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Merhum ADAYI ve arkadaşları IP: 195.245.227.xxx Tarih : 28.04.2006 14:49:48
Vatanını, milletini ve bayrağını seven, bu uğurda canını hiçe sayarak feda eden ŞEHİT Jandarma eri için; kültürlü insanımıza yakışan ulvi bir davranış.ALLAH rahmet eylesin. sizleri gönülden tebrik ediyorum. "HAYAT; MAZERET ÜRETECEK KADAR UZUN DEĞİLİR". Hangimizin başına, ne zaman ne gelecektir bilinmez. Ünversiteli gençlerimizi kutluyorum. Saygılarımla...