17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Kovancalı Köyü'nde açılan yollar incelendi

Kumru Kovancalı, Ortaca köyleri ile Samur Mahallesini birbirine bağlayan grup yollarında yapılan genişletme ve sıfırdan yol açma çalışmalarını Köylere Hizmet Götürme Müdürü N.Kemal Uzunlar beraberine Ordu İl Özel İdare Müdürü (Ordu Valilik Sekreter V.) Şenol Pazar ve İl Genel meclis Üyesi İsmet Erçal beraber yerinde inceledi.

Köylere Hizmet Götürme Müdürü N.Kemal Uzunlar; “ Ben 2-3 km yol yapıldı zannediyordum.Görüyorum ki 10 km nin üzerinde yol açılmış.Bu kadar kısa zamanda bu yolların açılması çok büyük bir başarıdır.Bu manada dozer operatörümüz Zafer Güngör’ü gece gündüz demeden kısa zamanda yaptığı çalışmalardan dolayı ödüllendireceğim. Tabii operatörümüzün her zaman yanında olan İl Genel Meclis Üyemiz İsmet Erçal ve Kovancalı Köyü Muhtarımız Selahattin Zaralı beylere de kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu İl Özel İdare Müdürü(Ordu Valilik SekreteriV.) Şenol Pazar da incelemer sonunda; “ Yapılan çalışmalar mükemmel.Kovancalı köylülerini yol açma çalışmalarında gösterdikleri fedakarlık ve imece usulü yardımlarından dolayı tebrik ediyorum.Bu çalışmaların bir sidisine alıp Ordu ilimizdeki diğer köylere örnek olması açısından,İl Genel Meclis Toplantısında göstermeyi düşünüyorum” dedi.

İl Genel meclis Üyesi İsmet Erçal da ; “ Çalışmaları gelip yerinde gördükleri için her iki müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu yolda yerine göre 8 metre ile 15 metre genişliğinde yol açtık.İnsanımızla diyolog kurarak problemsiz olarak yollarımızı açtık.Nasip olursa Köydes proğramından en kısa zamanda bu yollarımızın çakıllamasınıda yapacağız” dedi..

Bekir Akkaya-Kenthaber/Kumru
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 05:29:08
Güncelleme :26 Nisan 2006 Çarşamba 14:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?