17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Vatandaşı 'Duman' etti

Kumru – Korgan yolunun 4. kilometresinde bulunan Duman Köprüsü'nün istinat duvarları ile birlikte yapımı bitirildiği halde altı aydan bu yana üzerinin doldurulmaması ve hizmete girmemesi görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Yolun göçerek, daha önce dökülen asfaltın da ortadan kalkması ve köprünün özerinde geçen yolun yağmur suları ile göçerek sürekli daralması her an kazaya davetiye çıkartıyor.

İki ilçe arasında gelip geçen yüzlerce araç sahipleri, “Uzun zamandan bu yana köprünün yapımı bitirildi. Köprünün yapılmasından son derece memnunuz. Ancak köprünün üstünün doldurularak neden hizmete sokulmadığına anlam veremiyoruz. Önümüzdeki günlerde yağmurun ve karın bol olduğu bir mevsime giriyoruz. Şu haliyle bile köprünün üstünden geçmek son derece tehlikelidir. Yakında bu yol daha da tehlikeli bir durum alacaktır. Buradan geçen tüm araçlar her an bir kaza geçirebilirler. Yetkililerden kazaya neden olmadan bu köprüyü hizmete açmalarını bekliyoruz.” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Öte yandan vatandaşlar, Kumru – Korgan arasındaki yolun son derece bozulduğunu, dökülen asfaltın yok olduğunu, kışa kadar mutlaka yolda iyileştirme çalışmalarının yapılması gerektiğini aksi takdirde kendilerini zor günlerin beklediğini söylediler… Vatandaşlar, İki belde belediyesi ile iki ilçe arasındaki bu yolun mutlaka onarılması gerektiğini ifade ederek,  yetililerden yardım istediler.

Bekir Akkaya - Kenthaber / Kumru
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2005 Perşembe 02:19:18
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 18:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İ.ÖNAL IP: 85.101.130.xxx Tarih : 15.10.2005 22:36:15
Önemli Sorunlardan birini dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz. Yazınızın Sorunun gidertilmesinde büyük katkısı olacağı inancındayım.