23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çamurlu yollar tarih oluyor

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde belediyenin yaz döneminde hız kazanan ve devam eden yol yapım çalışmalarıyla kenar mahalle sakinleri çamurdan kurtulacak.

Fevzi Çakmak, Nuriye, İpekyolu, Bayramca, Karşıyaka, Atatürk, Liseler, Çınarlık ve Saraçlı mahallerinin yol konusunda bugüne kadar yeterli hizmeti alamadığını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Elimizden geldiğince gayret göstererek, bu bölgelerde oturan vatandaşlarımıza daha kolay ulaşım imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Kış mevsimi etkisini gösterene kadar yapılacak yollarla, mahallelerin tamamı olmasa da büyük bir kısmı çamurdan kurtulacak" dedi.

Seçimlerden önce verdikleri sözleri unutmadıklarını belirten Başkan Arpacıoğlu, "'Kenar mahallelerimizi yola kavuşturacağız' dedik ve görüldüğü üzere çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Laf değil iş üretiyoruz. Rakamlara bakıldığında bu apaçık ortaya çıkıyor. Bizden önceki dönemde 5 yıl içerisinde yapılan yol toplam 45 bin metrekare iken, görevi devraldıktan sonra 18 ayı dolduracağımız Eylül ayı sonunda yapımı tamamlanan yol yaklaşık 120 bin metrekare olacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 19:41:50
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 11:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?