5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Emniyetten işbirliği çağrısı

Rize Emniyet Müdürü İbrahim Kaya, asayiş ve huzurun sağlanması için polisiye tedbirlerin yeterli olmayacağını belirterek, Rizeliler'e işbirliği çağrısında bulundu.

Rize Emniyet Müdürü İbrahim Kaya, makamında düzenlediği basın toplantısında, Ramazan ayı için alınacak tedbirleri anlattı.

Kaya, Ramazan ayında asayiş ve huzurun sağlanması için bir takım tedbirler aldıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için dikkat etmeleri gereken konular hakkında broşürler hazırladık. Bu broşürlerimizi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Aynı zamanda yürürlüğü giren kabahatler kanunu birçok vatandaşımız tarafından bilinmiyor. Vatandaşlarımızın alışkanlık haline getirdiği birçok şey artık suç sayılıyor. Bu konuda da halkımızı bilgilendiriyoruz. Asayiş ve huzurun sağlanmasında her zaman polisiye tedbirler yeterli olmuyor. Bu nedenle halkımızın bize destek olmasını istiyoruz. Özellikle Ramazan ayında şehir içinde araç yoğunluğunun yaşanmaması için Rizeliler'den araçlarını uygun yere park edip, yaya yürümelerini rica ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 14:42:08
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 06:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?