8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Kayıp şoför ölü bulundu

Rize'de bir hafta önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan otobüs şoförü ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Rize'nin Pekmezli Köyü ile şehir merkezi arasında aracıyla yolcu taşımacılığı yapan Mehmet Yılmaz (32), bir hafta önce kaybolmuştu. Yılmaz, son olarak şehir merkezinde bulunan bir benzin istasyonundan benzin alırken görülmüş ve görgü şahitleri benzin aldığı sırada Yılmaz'ın aracına bir kişinin bindiğini ve birlikte ayrıldıklarını belirtmişti.

Yılmaz'ın cesedi, Gündoğu Beldesi'nde aracı arızalanan ve denizden su almak için sahile inen bir vatandaş tarafından denize boşalan derenin menfezinde bulundu. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri yaptıkları incelemede cesedin Mehmet Yılmaz'a ait olduğunu ve yaklaşık bir hafta önce bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Kendisinden bir haftadır haber alınamadığı için eylem yapmak üzere bugün toplanan Yılmaz'ın iş arkadaşları ise, araçlarıyla konvoy oluşturarak şehir turu atmaya hazırlanırken aldıkları haber üzerine Gündoğu Beldesi'ne gitti. Burada Yılmaz'ın cesediyle karşılaşan şoförler adeta şok oldu. Olay yerine gelen Yılmaz'ın ağabeyi Sezai Yılmaz ise sinir krizleri geçirdi.

Bu arada, şoförler Pekmezli Köyü Muhtarı Ahmet Karabulut'a kaybolan arkadaşlarının bulunmasında çaba sarf etmediği gerekçesiyle saldırmak istedi. Polis Karabulut'u olay yerinden uzaklaştırarak arbede yaşanmasını önledi. Ceset, savcının incelemesinin ardından ambulansla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Sezai Yılmaz, bir hafta önce kardeşinin otobüs hattı meselesi yüzünden kaçırılmış olabileceğini açıklamıştı. Yılmaz evli ve 3 çocuk babasıydı.

.
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2006 Pazar 16:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra yenıdoğan IP: 88.227.103.xxx Tarih : 25.01.2007 14:39:45
mehmet abımıze kıyanların ellerı kırılsın onları Allaha havale edıyorum sonuçlanmasını istedığımız tek cınayet budur.hepimizi derınden yaraladı yetkılılere seslenıyoruz bu işin peşini bırakmayın saygılar