8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Trabzon'daki trafik kazası

Trabzon'un Pelitli Beldesi'nde dün kaldırıma çıkan minibüsün altında kalarak can veren 4 kişi bugün Rize'de toprağa verildi.

Trabzon'un Pelitli Beldesi'nde yolun karşısına geçmek için beklerken kaldırıma çıkan bir minibüsün altında kalarak hayatlarını kaybeden Şehriye Karaoğlu (52), Ali İbuk (75), Firkat İbuk (70) ile Aysel Özer için Rize Merkez Sahil Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazede yakınları tabutlara sarılarak göz yaşları döktü. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazında Rize ve Trabzon'dan bir çok polis memuru da yer aldı. Namaz sonrası İbuk çifti defnedilmek üzere Güneysu İlçesi'ne, Aysel Özer Rize merkezde bulunan aile mezarlığına, Şehriye Karaoğlu ise Çayeli İlçesi'ne götürüldü.

Feci kazada can veren Ali İbuk (75) Firkat İbuk çiftinin 40 yıllık evli oldukları ve 2 çocukları bulunduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Aysel Özer'in ise 4 çocuğu bulunuyor. Özer'in eşi Cihan Özer halen ağır yaralı olarak Trabzon Kemik Hastanesi'nde tedavi görüyor. Özer çiftinin bir çocuğu Trabzon'da Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Özel Harekat Memuru olarak görev yapıyor. Yine kazada yaşamını yitiren Şehriye Karaoğlu'nun polis olan eşi Zeki Karaoğlu'nun 1996 yılında Samsun'un Terme İlçesi'nde şehit edildiği öğrenildi. Karaoğlu'nun bir kızı ve bir oğlu bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2006 Çarşamba 21:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?