18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM
Belediye Sayfaları

AKP'li Çakır'ı kızdıran hata

Köy gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, bağlantı yolundan 2 metre aşağıda inşa edilen köprüyü görünce küplere bindi.

Samsun'un Alaçam İlçesi'ne bağlı Ortaköy'ün ulaşımını sağlayacak olan köprü, Milletvekili Çakır'ı çileden çıkardı. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılmakta olan köprünün, bağlantı yollarından 2 metre aşağısında inşa edilmesi nedeniyle kızan ve mesleği inşaat mühendisliği olan Çakır, "Böyle köprü mü olur? Yol seviyesinden iki metre aşağıya yapılmış. Yollar yukarıda kalmış. İnsanlar ve araçların buradan sağlıklı geçmesi mümkün değil. Köprü yaparken bir de yolun kodunun düşürülmesi gerekecek. Yani ikinci bir iş daha. Böyle bir şey ne gördüm ne de duydum. Olacak şey değil. Bunun sorumluları hesabını verecek" diyerek ateş püskürdü.

Kontrol mühendisinin hatayı fark etmemiş olmasına da sinirlenen Çakır, "Allah bilir gelip görmemiştir bile. Oturdukları yerden, bu milletin ödediği vergilerle maaş alıyorlar. Köylüler bile ikaz etmiş. Bu işin sorumluları bunun hesabını verecek. Bu milletin parasını kimsenin çar-çur etmeye hakkı yok. Bu işlerin vebali var. Görevini adam gibi yapmayan gidecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 16:15:34
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 11:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cevat pak IP: 85.103.184.xxx Tarih : 12.05.2006 21:35:48
Mustafa bey o köprünün nasıl yapıldığını ve nasıl mücadele edildiğini iyi araştırsın ve ondan sonra yorum yapsın.Köprüyü yaptıranlara teşekkür edeceğine sitem ediyor.kendileri 4 yıldır alaçam a ne yapmışlar merak ediyom.acaba ortaköydeki yolun önceki durumunu biliyormu da köprü 2 m. aşağıda diyor.bilemez çünkü ortaköye hiç gitmediği gibi yolun durumunuda bilemez.bu konularda çok hassa ise ortaköyü alaçam merkeze bağlacak ve 250 m.kadar yarım kalan ydlu biran önce bitiddirsinde onu takdir edelim.