2
Haziran
2024
Pazar
EKONOMİ

Belediye'den hizmet atağı

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, belediye tarafından 'Her ay bir hizmet, bir açılış' hedefiyle gerçekleştirilen projeler kapsamında, Fevzi Çakmak ve Alparslan mahalleleri muhtarlık binaları, su tahsilat büroları ve çocuk parkları görkemli bir törenle hizmete açıldı. 

Açılış törenine, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Fikri Düşünsel, Ahmet Tokgöz, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Başkan Şükrü Neiş, Bafra'nın çok önemli problemlerinden bir tanesi olan su konusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi ile anlaşma sağladıklarını söyledi. Başkan Neiş, "Bafralı, gelecek sene Samsun'dan gelecek temiz suyu içecek ve kullanacak" dedi. 

Günlük 200 ton asfalt çıkaran asfalt tesislerinin, yılbaşı itibariyle günlük 500 ton asfalt çıkarır hale getirileceğini anlatan Neiş, "Gelecek yıl altyapısı biten Bafra ilçe merkezinde asfaltlanmamış yol kalmayacak. Doğalgazın ana hattı şu anda Sarpun Köyü'ne kadar geldi. Yılbaşı itibariyle Bafra'nın girişinde olacak" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Fevzi Çakmak ve Alparslan mahalleleri muhtarlık binaları, su tahsilat büroları ve çocuk parklarının açılış kurdelesi Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün ve mahalle muhtarları tarafından kesildi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 18:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?