18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

"AKP'den hesap sorma zamanı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, iktidarın ülke yönetiminde bariz hatalar yaptığını ileri sürerek, "İktidara hesap sorma zamanı gelmiştir" dedi.

3 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin halka çeşitli vaatlerde bulunarak iktidara geldiğini öne süren Çamaş, "Anayasa'yı bile değiştirecek çoğunlukla Meclis'e girdiler ancak verdikleri sözleri yerine getirmediler. Buna rağmen halk yine de susuyor" diye konuştu.

AK Parti iktidara gelirken yolsuzluk, işsizlik ve yoksullukla mücadele edeceklerini anlattıklarını ancak yolsuzluk, yoksulluk ve işsizliğin devam ettiğini ileri süren Çamaş, "AK Parti milletvekilleri ilk icraat olarak, sahte fatura kullanmaktan yargılanan Maliye Bakamı Kemal Unakıtan'ı aklamak üzere kanun çıkarmıştır. İktidar kendi yandaşlarına ve akrabalarına ihale vermekle meşguliyetini devam ettiriyor. Hiçbir hükümet döneminde olmayan bürokratlara baskı, bu hükümet döneminde arttı. Özellikle milliyetçi ve ülkücü bürokratlar akla hayale gelmeyecek şekilde baskı ve sürgünle karşılaştı. Bafra İlçesi'nde de tüm ekonomik alanların yok olması, kum-çakıl ocaklarının kapatılması, esnafın mağduriyeti, tarım sektöründe desteklerin az olması, AK Parti iktidarının gitme zamanının geldiğini göstermektedir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 16:46:36
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 16:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?