27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Meclis binası hizmete girdi

Samsun'un Çarşamba İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından oda hizmet binası içinde yapılan meclis toplantı salonu törenle hizmete girdi.

Yeni meclis salonunun açılış töreninde konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, "Göreve geldiğimiz 2001 yılı itibariyle yapmış olduğumuz etkin ve özverili çalışmalarla, 23 yıldır kendi kabuğuna saklanıp kalan odamızı, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde adından övgüyle söz edilen bir oda haline getirdik. Eski meclis salonumuz, bizim gibi ülke geneline mal olmuş bir odaya yakışmıyordu. Açılışını yaptığımız meclis salonumuz, son teknolojiyle donatılmış olup, ilçemizde yapılacak her türlü panel, seminer ve diğer toplantılarda kullanılabilecek kapasitededir. Ayrıca bakım ve onarımdan geçirerek yeniden dekore ettiğimiz odamızı, kapalı devre güvenlik kameralarıyla donattık. Bilgisayar ağımızı yeniledik. Bu çalışmalarımız sonucu üyelerimize hizmetlerin en güzelini vereceğimize inanıyor, toplantı salonumuzun ilçemize ve odamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel ise, "Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası her alanda başarılı çalışmalar sergilemektedir. Üyelerine kaliteli hizmet vermek için oda bünyesinde ve meclis salonunda gerekli olan düzenlemeyi yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli'yi ve yönetim kurulunu canı gönülden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Açılış törenine, Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı İbrahim Karakuş, Emniyet Müdürü Mehmet Karakoç, Çarşamba İlçe Müftüsü M. Şemsettin Yediyıldız, Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör ve daire amirleri katıldı.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 12:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?