18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

ÇTSO'dan sosyal yardım

Samsun'un Çarşamba İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO), sorumluluk alanında bulunan Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde son 4 yılda 225 bin YTL değerinde sosyal yardım yaptığı bildirildi.

Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, asli görevleri olmamasına rağmen sosyal yardım dağıtımına önem verdiklerini söyledi. 4 yıllık görev süresi içinde önemli icraatlara imza attıklarını anlatan Kefeli, "Bu 4 yıllık süre içinde 224 bin YTL değerinde sosyal yardım yaptık. Bu yardımları eğitime ve insanımıza yaptık. Bölgemizdeki çocukları sünnet ettirdik. Bunları yaparak görev alanımızın dışına çıktık. Bizim görev amacımız ilçenin ekonomik anamda kalkınmasına yardımcı olmak" dedi.

Görev alanlarının Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçeleri olduğunu hatırlatan Yusuf Kefeli, göreve geldiği zaman Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın 42 bin YTL olan tahmini bütçesini 4 yıl sonra 226 bin YTL'ye çıkardıklarını kaydetti. Kefeli, "Göreve gelir gelmez bütçeyi 120 milyara, 2005 yılında da 226 milyara çıkarttık. Hedefimiz, bunu 210 milyar civarında gerçekleştirmek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 12:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?