19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Ölen genç futbolcu, gözyaşları arasında toprağa verildi

Genç futbolcu Rıdvan Yarar’ın cenazesi Değirmenbaşı Caddesi No. 40’daki evlerinden alınarak Çarşamba Kulüp binası önüne götürüldü. Burada yapılan törende konuşan Çarşamba Belediye Başkanı ve Çarşambaspor Başkanı Hüseyin Dündar, "Bugün şampiyonluk veya daha güzel sevinçler için burada olmayı isterdik. Ama nasip bu şekilde tecelli etti ve yıldız takım oyuncumuz Rıdvan Yarar’ı kaybettik. Rıdvan için cennet Rıdvan bahçeleri gibi olsun. Allah rahmet eylesin. Ailesi, yakınları ve takım arkadaşlarının başı sağolsun" dedi.


Törende Çarşambaspor eski Başkanı İsa Acar, Antrenörler İbrahim Hancı ve Ahmet Ekici ile futbolcuların son derece üzgün oldukları gözlendi. Rıdvan Yarar’ın kızkardeşi de kulüp binası önündeki törende baygınlık geçirdi.


Daha sonra Çarşamba Rıdvan Paşa Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından doğduğu Ordubaşı Köyü’ne götürülen genç futbolcu burada aile kabristanlığında toprağa verildi.


Cenaze törenine, Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Samsun Federasyon Temsilcisi Yusuf Şimşek, Samsunspor ve Çarşambaspor yönetimi, idari ve mülki amirler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Trafik kazasını duyan Çarşambaspor A Takımı da Yozgat’taki kamplarına son vererek Rıdvan Yarar’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 10:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya kahraman IP: 78.163.233.xxx Tarih : 28.11.2008 11:31:56

sevgili büyüklerim bu haberi yapmış oldugunuz ve internette verdiginiz için teşekkürler RIDVAN YARAR ölmedi o hep bizimle ben onun halasının kızıyım yani ablası o benim herşeyimdi ama takdiri ilahi işte kaderimizde yollarımızı bu şekilde ayırmakta varmış RIDVANIMLA onu o kadar çok özledimki anlatatmam ona şimdi sımsıkı sarılma imkanım olsa ve bu ugurda canımı isteseler gözümü bile kırpmadan veririm ablacım sen rahat uyu kalbim ve yüregim hep seninle mekanın cennet olsun SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM BAL GÖZLÜM.