17
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Tayyar Dikmen Siyasette Yön Değiştirdi.

  Havza Belediyesi'ndeki göreviyle kendini Havzalılara tanıtan Tayyar Dikmen siyasette yön değiştirip belediyeciliği bırakarak 28 Mart yerel seçimlerinde MHP'den Samsun İl Genel Meclisi üyeliğine aday oldu.

      Samsun İl Genel Meclisi üyeliğine Havza'da MHP (Milliyetçi Hareket Partsi) den 1.sırada Tayyar Dikmen'in aday olarak gösterilmesi Havza halkı ve özellikle de Havza'nın kuzey bölgesinde kalan köylerin insanları  tarafından memnunlukla karşılandı. Tayyar Dikmen'in 28 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilme şansının yüksek olduğu söyleniyor.

   2004-2009 döneminde İl Genel Meclisi üyeliğine Havzalı hemşehrilerinin hep inandığı isabetli kararlarına güvenerek aday olduğunu belirten Tayyar Dikmen, seçildiği takdirde hiç bir çıkar ve menfaat gözetmeksizin Havzalının hep yanında olacağını ve onlar için çalışacağını belirtiyor. Cumhuriyet tarihinde çok önemli bir yere sahip  ve Karadeniz Bölgesi'ndeki 9 ilin Anadolu'ya açılan kapısı konumunda olan Havza'nın bugüne kadar hakettiği yere gelemediğini de belirten Tayyar Dikmen , Havza'nın layık olduğu yere gelebilmesi için ortaya koyacağı projeleri olduğunu belirtti.

   

Mustafa TURGUT
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2004 Pazartesi 22:45:21
Güncelleme :17 Şubat 2004 Salı 01:21:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?