3
Mayıs
2024
Cuma
HAVZA - SAMSUN

EROL RÜSTEMOĞLU

1971 yılında Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Pazaryolu'nda, liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde bitirdi.
1989 yılında Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fa­kültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazandı. Bu Üniversitede bir yıl oku­duktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. Bir yıl sonra da İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne, yatay geçiş yaptı ve aynı Üniversiteden 1993 yılında mezun oldu.
1996 yılı sonunda Kaymakam Adayı olarak göreve başladı ve sırasıyla il stajını Trabzon'da, Kaymakam Refikliği stajını İzmir Torbalı'da, Teftiş stajını Nevşehir merkez, Avanos ve Derinkuyu ilçelerinde, Yurtdışı stajını Oxford ve Bournemouth'da, Vekâlet stajını ise Kırşehir Mucur'da tamam­ladı.
4,5 ay süreyle 46. Dönem müdavimi olarak Milli Güvenlik Akademi­si'ne devam etti ve akabinde Trabzon'un Arsin ilçesinde kaymakam veki­li olarak görev yaptı.
Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siya­set Bilimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı.
1999 yılı sonunda Tokat Yeşilyurt Kaymakamlığına atandı. Daha sonra sırasıyla Yazıhan Kaymakamlığı, Malatya vali yardımcılığı, Kelkit Kaymakamlığı ve Mersin/Aydıncık Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra 05.08.2008 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan İçişleri Bakanlığının Atama Kararnamesi uyarınca Havza Kaymakamlığına atandı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • ismail barut | Ben sayın kaymakamıza yeni yerinde başarılar diliyorum . | 85.104.110.xxx | 19.08.2009 10:26:44

    Sayın kaymamamımız mütevazı kişiliği le daha üst makamlara layıktır.unutulmamak dileklerimle.saygılar