16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Çalışanlara moral gezisi

Ayancık Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası Amasya Şubesi tarafından, Ayancık Belediyesi'nde çalışan işçilere, Bursa ve Çanakkale'yi kapsayan 'moral gezisi' düzenlendi. 4 gün süren gezide belediye işçileri, Bursa ve Çanakkale'nin tarihi, turistlik ve manevi mekanlarını gezme fırsatı buldu.

Bursa'nın tarihi camilerini ve manevi dinamiklerini ziyaret eden işçiler, buradan Çanakkale'ye geçti. Çanakkale Destanı'nı tarihe kanlarıyla yazan şehitlerin mezarlarını ziyaret eden belediye işçileri, gezi sırasında kimi zaman duygulu anlar yaşadı.

Gezi hakkında bilgi veren Ayancık Belediyesi Başkanı Ayhan Ergün, isçilerin moral motivasyon ve sosyal anlamdaki yaşamlarına katkı yapmak amacıyla Hizmet-İş Sendikası ile birlikte organize ettikleri gezinin çok faydalı geçtiğini söyledi. Ergün, "Bu tür çalışmalar iş verimini yükseltecek ve işçimize artı değerler katacaktır. Buna benzer organizasyonları bundan sonra da yapacağız" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Abdülkadir Dişdiş, sendika olarak işverenle uyumlu bir çalışmanın örneğini verdiklerini ifade ederek, Başkan Ergün'e teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 11:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 80.237.17.xxx Tarih : 7.04.2006 14:55:56
Canakkkale gezisi gerckten cok guzel ve yerinde bir gezi.Insan oralarda kendi tarihinin ozunu gorme gercek olmasa da en azindan o olaylari kismen de olsa yasama sansi buluyor ve de hem duygulaniyor hem de gurur duyuyor.Tum Ayancikli hemserilerime selam olsun Rusya dan murat