16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Erfelek nüfus artırmaya çalışıyor

Sinop'un Erfelek İlçe Belediye Başkanı İbrahim Felek, 2000 yılında yapılan nüfus sayımı oranlarına göre 3 bin 700 olan ilçe nüfusunu arttırmaya yönelik çalışma başlattıklarını belirterek, böylelikle İller Bankası'ndan aldıkları payı yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.
Çalışmalar kapsamında parselasyon çalışmalarının yapıldığını kaydeden Felek, "İlçemizin çok yakınında, Kirenpara ve Kınık ovalarında yaptığımız imar uygulamasıyla, arsa parselasyon sorununu hallettik. Şahıslara ait olan bu arsaları alan vatandaşlarımız kendi ilçelerine yatırım olarak kullanabilecek veya ilçeye yerleşebilecekler" dedi.
Başkan Felek ayrıca, bu iki merkezde yol açma çalışmalarının sürdüğünü, malzemelerinin döküldüğünü, önümüzdeki günlerde yolların tamamıyla açılarak konut yapımına uygun hale getirileceğini sözlerine ekledi.sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 18:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf sizer IP: 88.229.24.xxx Tarih : 1.04.2007 10:49:06
ben 1986 yılında erfelekte görevli polis memuruydum o zamandan tanırım belediye başkanını tam yedi sene çalıştım çık şirin güzel yerin belediye başkanı sayın İbrahim FELEK.e geçmiş olsun der tüm erfeleklilere selamlar