2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Askeri lojmana silahlı saldırı

Tokat'ta askeri lojmana yapılan silahlı saldırıda yaralanan askerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Tokat Vali Mehmet Özgün Sitesi'nde bulunan askeri lojmana bu akşam saat 21.00 sıralarında, uzun namlulu silahla saldırıda bulunuldu.

Şahin marka bir otomobille lojmana yaklaşarak uzun namlulu silahla ateş eden kişi veya kişiler, burada nöbet tutan Aydoğan Şen isimli askeri sağ ve sol bacağından ve kalçasından yaraladı. Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yaralı askeri hastanede ziyaret eden İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, olayın çok yönlü araştırıldığını belirterek, "Şu an kesin bir şey yok" diyen Ünal, "Terörist bir eylem olabilir mi?" sorusuna ise "olabilir" demekle yetindi.
Öte yandan, il genelinde özel tim ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, aracın bulunması için Tokat'ın giriş ve çıkışlarında kontrol başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 23:29:41
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 11:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ ÖZTÜRK IP: 85.97.114.xxx Tarih : 16.09.2005 09:03:41
yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum bu devlet nerde ne zamana kadar terorıstleri barındıracak biz türk milleti türk toplumuna sahip çiksın aramızda güç birliği oluşturalım aramızda asalak gibi yaşayan teroristleri öldürelim .TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SAHİBİ YİNE TÜRK TOPLUMUDUR.