2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Tokatspor için biraraya geldiler

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve Tokatlı işadamları, Tokatspor'a destek amacıyla Valilik ve belediye organizesinde verilen yemekte biraraya geldi.
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'a destek amacıyla Büyük Tokat Oteli'nde verilen yemeğe katılım beklenenin altında gerçekleşti. Yemekte konuşma yapan Tokatspor Kulübü Başkanı Fahri Özgen, yeni sezonda tek hadeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, "Şampiyonluk için kollarımızı sıvamış bulunuyoruz. Ama bu yemekteki görüntü Tokat'ımızın bu işe çok fazla hazır olmadığını gösteriyor. Ama biz yine şampiyonluk için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise, Tokatspor'un mutlaka yaşayacağını belirterek, "Ama bizim insanımızın şunu çok net olarak anlaması gerekiyor ki, Tokat'ın gelişmesi, imajı, ticari ilişkileri açısından bu takımın daha üstlerde en az 2. Lig A Kategorisi'nde mücadele etmesi, Türkiye'de ses getiren bir kulüp olması gerekiyor" şeklinde konuştu.
Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu da, yeni sezonda Tokatspor'u şampiyon yapmaya karar verdiklerini ifade ederek, "Bu beraberlikte bu mesajımızı iletmiş oluyoruz. Bu anlamda Tokatspor'a yeni bir tesisin kazandırılması için bir çalışmamız var. Sezonun başladığı gün ilk kazmayı bu tesisimize vurmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Tokatspor'un bu sezon zorlu bir yolculuğa çıktığını ifade eden Vali Nasuhbeyoğlu, "Bu zorlu yolculukta kulübe her zaman destek olan bu gruba yeni yardımsever hemşehrilerimizin de dahil olmasını istiyoruz. Gerçekten biz Tokatspor'u çok zor günlerden buraya getirdik. O heyecanlı günleri atladık. Artık şampiyon olma heyecanını çok arzu eden hemşehrilerimizin bu duygularını bastıracak şekilde bir çabanın içinde olmamız gerekiyoruz. Tokatspor'a hepimizin ihtiyacı var. Gelin bu takımı hep birlikte bu sene şampiyon yapalım" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Tokatspor Basın Sözcüsü Bekir Atılgan, masaları tek tek dolaşarak sanayici ve işadamlarından Tokatspor'a destek istedi. Yemekte 75 bin YTL para toplanırken, bir işadamı Tokatspor'un şampiyon olması halinde kamp ücretini, olamadığı takdirde ise yarsını karşılamanın sözünü verdi.
Bu arada Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu da 'Gönülden Destek Kampanyası" çerçevesinde Tokatspor'a yardım miktarının 100 bin YTL'ye ulaşacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 12:56:16
Güncelleme :1 Temmuz 2008 Salı 17:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?