2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Tokat belediye yükseliyor

Türkiye Halkbank Voleybol Erkekler 1. liginde mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor, ligde 11. haftaya Hatay Polis Gücü karşında aldığı galibiyetle 5. sırada girdi.

Plevnespor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Erdemir maçından galip ayrılarak ilk 5 takım arasındaki yerlerini korumayı hedeflediklerini ifade eden Tokat Belediyesi Plevnespor Asbaşkanı Mustafa Bandırmalı, "Şu ana kadar yapmış olduğumuz karşılaşmalar içerisinde kendi evimizde sadece Hatay Polis Gücü'ne malup olmuştuk. Deplasmanda bu karşılaşmayı alarak taraftarımızı sevindirdik. Şimdi Erdemir maçını kazanarak ligdeki ilk 5 takım olma şansımızı artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Takım içerisindeki birlik ve beraberlik çok iyi durumda olduğunu ifade eden Bandırmalı, "Bu hafta oynayacağımız Erdemir spor maçında bu moralle çıkacağız. Kendi seyircimiz önümüzde bu maçı kazanacağımızı inanıyoruz. Takımımızın yanında olacaklarına inanıyoruz. Erdemir spor ile yapacağımız maç bizim için önemli. Bu maçı aldığımız taktirde gruptaki ilk 5 şansımızı artıracağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 17:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?