7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Tokatspor maçında olay çıktı

Tokatspor, kendi evinde oynadığı ligin ilk maçında Giresunspor ile karşılaştı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte taşkınlık yapan Giresunspor taraftarları sahaya konfeti ve tribünlerdeki koltukları kırarak attılar. Güvenlik güçleri ile tartışan Giresunspor taraftarları, bütün uyarılara rağmen taşkınlık yapmaya devam etti. Maçın devre arasında da taşkınlıklarını sürdüren Giresun taraftarlarına, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar da müdahale etti.

 Bütün ikazlara rağmen taşkınlıklarını sürdüren Giresunspor taraftarları, Emniyet Müdürü Atilla Çınar’ın talimatı ile göz altına alındı. Gözaltına alınmak istemeyen taraftarlar, polise güçlük çıkarırken, yaşanan tartışmalar arbedeye döndü. 6 taraftarın gözaltına alındığı devre arasında, Giresunspor Teknik Direktörü Aldoğan Argun’un, Giresunspor taraftarlarına "sakin olun" uyarısı sonrası iyice çılgına dönen taraftarlar, sahaya tekrar tribün koltukları ve konfeti atmaya başladı. İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, tribünden atılan koltuklardan son anda kurtuldu. Çıkan olaylarda saha tam bir savaş alanına dönerken, polisin müdahalesi ile olaylar büyümeden önlendi.


Öte yandan, göz altına alınan taraftarlardan birinin, polis aracından atlaması sonucu yaralandığı bildirdi. Giresunspor taraftarları ikinci yarıda ise basın mensuplarını hedef aldı. Basın mensuplarından bazıları fırlatılan konfetiler nedeni ile hafif şekilde yaralandı. Olaylı maç 0-0 berabere sona ererken, misafir takım taraftarı polis eşliğinde Tokat’tan ayrıldı.

NURHAN İÇMEZ-Tokat-İha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2004 Pazartesi 11:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?