3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Tokatspor'a yardım yağıyor

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup takımlarından Tokatspor'a, Tokat Valiliği tarafından sezon başından beri yapılan yardımların 105 bin YTL'ye ulaştığı bildirildi. Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, "Tokatspor'a Gönülden Destek Kampanyası" çerçevesinde toplanan 30 bin YTL'lik yardım çekini, Tokatspor Kulübü Başkanı Fahri Özgen'e verdi.

Tokat Valiliği tarafından Tokatspor'a sezon başından bu yana yapılan yardımların toplam miktarının 105 bin YTL olduğu belirtildi. Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokatlı iş adamları ve esnafı, Tokatspor'a destek vermeye çağırırken, "İş adamlarımızın ve esnafımızın, Tokatspor'a her türlü desteği vereceğine inanıyorum. Bu sene Tokatspor'un, hedefine ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Tokatspor Kulübü Başkanı Fahri Özgen de, Tokatspor'u iyi noktalara getireceklerini söyleyerek, Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 11:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan yiğit IP: 85.96.52.xxx Tarih : 12.10.2005 16:49:34
Tokat'ta yardım edilecek başka bir kurum veya kişi kalmamış da ne olduğu ve neye hizmet ettiği belirsiz bir kulübe mi yardım sırası gelmiş. Üstelik, diğer iş adamlarını da yardıma çağırarak. Bir spor kulübü kendi olanakları çerçevesinde ayakta kalamıyorsa, devletin yardımı ile ayakta tutulmamalıdır. Çünkü o yardımlarda, tüy bitmemiş yetimlerin hakkı var. O hak, birkaç insanın nasıl idare ettiği ve nerelere harcadıkları bilinmeyen ve bence hiçbir faydası da olmayan kulübe verilmemelidir. Tokat'ta çok yoksul insan var, onlara verilmelidir.