3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Tokatspor'da taşlar yerine oturdu

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'un Basın Sözcüsü Bekir Atılgan, Tokatspor'da taşların yerine oturduğunu, takımın iyi yolda gittiğini söyledi.

Basın Sözcüsü Bekir Atılgan, Tarım Kredispor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatmamıza rağmen takımımız oyundan düşmedi. 2. yarıda takımımız inançla hırsla mücadelesini sürdürerek 3 tane birbirinden güzel gol attı. Maçtan 3-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetin alınmasında 12. adamımız olarak değerlendirdiğimiz taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Tokatspor'da taşların yerine oturduğunu, takımın iyi yolda ilerlediğini belirten Atılgan, "Bize 5-6 maç müsaade edin, güzel futbol oynayacağız demiştik. Bugün bu oyunumuzu ortaya koyduk. Bu sezon Tokatspor'un lider olarak bu gruptan çıkacağına inanıyorum. Bu güç bizde var. Şu an hedefimizde Trabzon'un Değirmendere takımı var. Bu maçtan da Tokat'a müjdeli haberlerle dönmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 16:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suat kılıçarslan IP: 195.175.165.xxx Tarih : 29.11.2005 13:55:06
Ben Reşadiye ilçesindenim ve İstanbul da yaşıyorum.Futbolla çok yakından ilgiliyim hele Tokatımızın eski günlerdeki başarılarına dönmesi dahada başarılı olacağı izlenimi bizleri çok sevindiriyor.Başarılarının devamını diliyorum ve yönetimce takımımız yararına düzenlenecek geceyede bizler işallah bizzat katılacağız.Saygılarım ile Suat Kılıçarslan