3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

73 yaşında dünyaevine girdi

Tokat Huzurevi'nde yaşayan 73 yaşındaki Sabire Acar, bugüne kadar aradığı mutluluğu huzur evinde buldu.


Tokat Huzurevi'ne yaklaşık 5 ay önce yerleşen 4 çocuk babası 75 yaşındaki Hacı Ar'a gönlünü kaptıran 73 yaşındaki Sabire Acar, ilk kez dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı. Huzurevi'nde yapılan nikah töreninde çiftin nikah şahitliğini Vali Yardımcısı Emin Selçuk Botsalı ile İl Müftüsü Şaban İşlek yaptı. Tokat Belediye Başkan Vekili Ahmet Dutoğlu'nun kıydığı nikahta, ilk kez dünya evine girmenin heyecanını yaşayan Sabire Acar, gözyaşlarını tutamadı. Nikah memurunun, "Kendi isteğiniz ve kendi arzunuzla Hacı Ar ile evlenmek istiyor musunuz?" sorusuna bir süre cevap veremeyen Acar'ın kısık sesle "evet" cevabının duyulmasının ardından damat Hacı Ar, rahat bir nefes aldı. Kıyılan nikah sonrası çiçeği burnundaki çift tebrikleri kabul etti.


Bu arada Huzurevi Müdürlüğü tarafından yaptırılan 7 katlı düğün pastasını yaşlı çift alkışlarla kesti. 73 yaşındaki Sabire Acar, basın mensuplarının 'Mutlu musunuz?' şeklindeki sorusuna "Daha bilmiyorum, belli değil şu anda. Mutlulukla hüznü bir arada yaşıyorum" diye cevap verdi.


İkinci mutluluğunu huzurevinde yakalayan 75 yaşındaki Hacı Ar ise, "Nikahlı ölmenin öbür dünyada fazilet olduğunu bildiğimiz için ben evlenme teklifi ettim, o da reddetmedi kabul etti" diye konuştu.


Öte yandan, yaşlı çiftin mutluluğunu paylaşan huzurevi sakinlerinden bir bayan da evlenmek istediğini ifade ederek, bir hafta içinde damat bulacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 10:01:47
Güncelleme :11 Ağustos 2005 Perşembe 14:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih IP: 78.160.7.xxx Tarih : 11.10.2007 20:34:56

çok iyi yapmişlar onları kutlarım