7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Hayır Çarşısı 26 çocuğu giydirdi

Tokat Valiliği ve Tokat Belediye Başkanlığı önderliğinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Yerel Gençlik Meclisi koordinatörlüğünde "Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın" adı altında düzenlenen kampanyada Tokat Belediyesi Aşevi'nde ihtiyaç sahibi olan çocuklara elbise dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Tarun ve Yerel Gençlik Meclisi Başkanı Serhat İspirli'nin katılımları ile gerçekleştirildi. Başkan Çiçek, proje kapsamında ihtiyaç sahibi hem okuyup hem de çalışan 26 öğrenciyi 'Hayır Çarşısı'ndan giydirdiklerini söyledi

"Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi'ne her türlü kurum ve kuruluştan destek verildiğini belirten Başkan Çiçek, "Hayır Çarşımızdan bu çocuklarımızı, gençlerimizi özellikle kışlık kıyafetler başta olmak üzere baştan aşağı giydirdik. Bu vesile ile Hayır Çarşımızın günümüze kadar yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayır çarşımızdan şuana kadar yüz binlerce parça giyecek yardımı yaptık. Bunlarında yüzde 95'den fazlasını hayırsever vatandaşlarımız getirdi. Bu Anadolu insanının, Türk insanının ne kadar özverili olduğunu ve birbirine sahip çıktığının göstergelerinden biridir. Bizler Belediye olarak burada sadece aracılık yapıyoruz. Hayır çarşısında büyük bir özveri ile çalışan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırsever vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gençleri topluma kazandırmanın küçük bir örneğini yaşadığı programda Başkan Çiçek, ihtiyaç sahibi çocukları kendi eli ile giydirdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 17:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk IP: 78.163.134.xxx Tarih : 16.01.2008 00:19:19

SN BASKAN BEN GECEN DONEM SIZI OY VERDIM COK BUYUK HATA YAPTIM GOZE GELECEK BIR SEY YAPMADINIZ YARIM ASFLAT YOL YAPMAKTAN BASKA BIR SEY YAPMADINIZ BIRDE GEZMEDIGINIZ ULKE KALMADI ZANNEDERSEM YARIM YOL YAPTINIZ TOKAT ICIN EN BUYUK ASFALT FAB KURULDU DEDINIZ AMA BIZ ASFALT GOREMEDIK VITRINE OYNADINIZ TOKAT ICIN GERCEKTEN BIR SEY YAPMAK ISTIYORSANIZ ALLAH RIZASI ICIN ADAY OLMAYIN OLSANIZDA EMINIM KAZANAMAZSINZ SIZ EGITIMCISINIZ ISINIZI YAPIN BIRAKIN ISININ EHLI INSANLAR VE TOKATI SEVEN INSANLAR BASKANLIK YAPSIN BIKTIK YA CAKIR CUKUR YOLLARDAN