3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Cepte 13 Aralık endişesi

Turkcell Tokat Bayii Muhsin Kurulay, kayıt dışı telefonlar konusunda ciddi problemlerin 13 Aralık 2005 tarihinden sonra başlayacağı endişesini taşıdıklarını söyledi.

Tokat'ta kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, son günde abone merkezlerinin önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Turkcell Tokat Bayii Muhsin Kurulay, abonelerin garantili olan telefonlarına mesaj geldiğini ve bu konuda da sıkıntı yaşandığını söyledi. Kurulay, 13 Temmuz 2005 tarihinden itibaren alınan bütün telefonlara kayıt dışı şeklinde mesaj geldiğini ifade ederek, "Kendi telefonuma dahi bu şekilde mesaj geldi. Fatura ibraz edildiği takdirde bunları ücretsiz çözüme kavuşturuyoruz. Bugün saat 17.00 itibariyle bu işlem son bulacak" dedi.

Kurulay, ciddi problemlerin 13 Aralık tarihinden itibaren başlayacağı endişesini taşıdıklarını belirterek, "Çünkü sistem bazı konularda eksiklik taşıyabilir. Haklı olan kişilerin telefonlarının kesilmesi endişesini yaşıyoruz. Bu konuda bayilerin hiçbir sorumluluğu yok. Bundan sonraki süreç nasıl gelişir, neler olur bilemiyoruz. Çünkü çok kısa bir sürede böyle bir oluşuma gidildi. Yaklaşık 10 gün içinde 4 bin 500 civarında bir kayıt gerçekleşti" şeklinde konuştu.
Telefon stoklarında kayıt dışı gözüken telefonların olduğunu ifade eden Kurulay, şunları söyledi:

"Sisteme girildiğinde kayıt dışı gözüküyor. Resmi distribütör kayıtlı bu telefonlar. Bunların çözümüyle uğraşıyoruz. Onlar için bir iyileştirme yapılabilir mi bunu önümüzdeki süreçte göreceğiz. Bu konuda operatörlerin talimatlarını bekleyeceğiz."

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 17:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?