2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

İş dünyası reklam kataloğunda

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından bir reklam ajansına hazırlatılan 'Tokat İş Dünyası Ticari İşletmeler Tanıtım Kataloğu' esnafa dağıtılmaya başlandı.
Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, kooperatife hiçbir maliyeti olmayan ve girdi sağlayan tanıtım kataloğundan 10 bin adet basıldığını söyledi.

Aydoğan, hızlı bir değişim ve gelişim sürecinde olan dünyada ve Türkiye'de yeni ticaret anlayışının olmazsa olmaz konumunda olan reklam ve tanıtıma bu çalışmayla katkıda bulunduklarını ifade ederek, "Sürekli değişen ve gelişen piyasalar yönetim ve pazarlama yöntemlerine uyum için bilgi, iletişim ve etkileşim alanlarında Tokat'ın daha hızlı ilerlemek zorunda olduğu kanaatiyle kooperatifimiz, bir katalok hazırlattı. Tokat İş Dünyası Ticari İşletmeler Tanıtım Kataloğu'nu Tokat'tan dünya piyasalarına doğru atılmış umutlar, hevesler içeren bir adım olarak görüyoruz" dedi.

Aydoğan, Tokat merkez ve ilçelerinde dağıtılan tanıtım kataloğunda tüm esnafın telefon ve adreslerinin bulunduğunu ifade ederek, "Tokat'ta vatandaş aradığı esnafa bu rehber sayesinde kısa sürede ulaşabilecek. Bundan sonra yapılması muhtemel bu tür çalışmalarımız için eleştiriler bizlere ışık tutacaktır. Gelişen dünyada Tokat'ımızda, Türkiye'mizde her zaman daha iyiye, daha güzele doğru yürüsün. Biz bu duygularla yapılan çalışmanın tüm esnaf, sanatkar ve sanayicimize faydalı olması ümit ve temennisiyle hayırlı işler, bol kazançlar diliyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 16:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?