2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Kış hazırlıkları başladı

Tokat'ta, karla mücadele çalışmalarında kullanacak yeni araç ve ekipmanlar kurban kesilerek hizmete sunuldu.

Karayolları 74. Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen törene Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Bilal Demirtaş, İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal ve Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Yağmur altında gerçekleşen törende konuşan Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Bilal Demirtaş, Bölge Müdürlüğü olarak yeni araçlarla hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, "Bakanlığımız 2005-2006 kış sezonunu daha rahat geçirmek açısından daha makul ölçülerde çalışmalarımızı kolaylıkla ve yollarımız kapanmadan hizmet vermeye devam edeceğiz. Karayollarımız yılın 365 günü hizmet veren bir kuruluştur, kendisini yenileme amaçlı hizmetlere girmiş durumda. Araçlarımızın bir kısmı geldi, bir kısmı da yıl sonu itibariyle gelecek. Bundan sonraki hedefimiz 2006 yılında makine parkını yenilemek" dedi.

Vali Nasuhbeyoğlu ise, bu kış sezonunu en küçük bir sıkıntı yaşanmadan atlatmayı ümit ettiklerini ifade ederek, "Kazasız bir kış sezonu diliyorum. Bundan sonraki süreçte de yapılan çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz. Bize düşen görevleri en iyi şekilde yapacağız. Bu arada yerel yönetimlerimize çok önemli görevler düşüyor biz zaten sıkıntıları baylaşan bir özellikteyiz idare olarak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 11:11:58
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 11:18:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?