2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Öğrencilere erozyon semineri

TEMA Tokat İl Temsilciliği Çelikli İlköğretimin tamamına erozyon eğitim semineri verdi.

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği Çelikli beldesindeki Çelikli İlköğretim okuluna erozyonu anlattı.

Çelikli Beldesi'nde bulunan Şehit Bekir Kurt İlköğretim öğretmenlerinden İsak Şahin girişimleri ile Artova ilçe sorumlumuz Abuzer Balcı'nın ; Artova kaymakamlığı, Artova ilçe milli eğitimden erozyon eğitim semineri için aldığı izinle Artova Belediyesi'nin düğün salonu olarak kullanılan salonu çelikli belediye başkanımız eğitim için açması ile eğitim verildi.

Eğitimi Toprak Su Kaynakları Araştırma Enstitüsü destekleri ile toprak ve su kaynakları araştırma enstitüsü havza bölüm başkanı Dr. İrfan oğuz’un TEMA Vakfı'nın erozyon cd si sunumu anlatarak bilgi verdi . tokat tema vakfı il temsilcisi mustafa yarılan erozyonun kader olmadığını ve gelecek siz nesillerin buna dur diyebileceklerini ve refah seviyede yaşama sizlerinde hakkı diyerek çocukları uyardı.

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği'nin usta oyuncu Kemal Ata Gür'e hazırlattıkları katı atık eğitiminde Hacivat karagöz isimli geri dönüşümün önemini anlatan cd izletilmesi ile son buldu şehit Bekir kurt ilköğretim müdürü nün teşekkür konuşmaları ile son bulan eğitimin tüm çocuklara faydalı olması dileklerimizle.

Mustafa Yarılan - Kenthaber / Tokat
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 11:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?