2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Sakatlar hatırlanmak istiyor

Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, yılın belirli günleri değil, her günü hatırlanmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini söyledi.

Tokat'ta, '3 Aralık Dünya Özürlüler Günü' programı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programı ile başladı. Yağmur altında gerçekleşen programa Tokat Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Çetin, Sakatlar Derneği Başkanı Ali Aras ve dernek üyeleri katıldı.

Tokat Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Çetin, "Bu insanlar bizim bir parçamız, toplumumuzun bir bütünü. Dolayısıyla bunların ihtiyaçlarını yerinde ve zamanında karşılamak, bugün birlikte olmak için buradayız. İhtiyaçlarını karşılama yönünde elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu olaylarda profesyonelce davranmak gerekiyor. Şehirleşmeyi, yapılaşmayı özürlü vatandaşlarımızın ihtiyacına göre yaptığımız takdirde, bunları da toplumun en aktif üyesi olarak aramızda görmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Sakatlar Derneği Başkanı Ali Aras, yılın belirli günleri değil, her günü hatırlanmak için her türlü mücadeleyi verdiklerini ifade ederek, "Bizler bu toplumun bireyleri olarak ikinci sınıf vatandaş olarak kendimizi hiçbir zaman görmedik. Bundan sonra görmemek için elimizden gelen gayreti dernek olarak göstereceğiz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 15:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zekikas IP: 85.101.79.xxx Tarih : 9.12.2005 14:07:56
herkes kendi cebini düşünüyor sakatları kim ne yapsınki