2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Tunç, mazbatasını aldı

Tokat Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İhsan Tunç, mazbatasını alarak görevine başladı.

Tokat'ta hafta sonu gerçekleştirilen Bakkallar, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde 567 oy alarak 5 oy farkla seçimi kazanan İhsan Tunç, seçimi ve yaşananları basın mensuplarına değerlendirdi.

Tunç, olaylı sona eren genel kurulda seçime itiraz olduğunu ve yapılan itiraz sonucu tekrar sayım yapıldığını belirterek, "Yapılan sayımda aynı sonuç ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün merkez ilçe seçim kurulundan seçim sonuçlarının kesinleştiğine dair mazbatamızı alarak göreve başladım. Bundan böyle ağır yükün omuzlarımızda olduğunun bilincindeyiz. Allah nasip ederse arkadaşlarımızın örmüş olduğu çıtayı hedef olarak kabul ediyoruz. Kaldıkları yerden, onları ikinci plana itmeden, birlik ve beraberlik içersinde onlarla birlikte bu işi sonuna kadar götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

2 bin 245 üyesi bulunan Tokat Bakkallar ve Manifaturacılar Odası seçimlerinde bin 141 esnafın oy kullandığını hatırlatan Tunç, "Bu sayı bugüne kadar yapılan seçimlerde katılımın en fazla olduğu seçim oldu. Esnafımızın sıkıntılı günler geçirdiği bu günlerde onların her zaman yanında olacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 11:49:23
Güncelleme :17 Kasım 2005 Perşembe 11:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?