22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Batmış Yaylasında Piknik


Yaklaşık 30 cm karın kapladığı Batmış Yaylası’nda bir piknik düzenleyen Belediye Başkanı Rafet ERDEM, personeli moral olarak motive etti. Personele semaver çayı ve ızgaralar üzerinde yapılan tavuk ve kuzu eti ikram eden Başkan ERDEM’in bu jestinden dolayı personel çok teşekkür etti. 

Bu tür organizasyonların personeli de birbirine yakınlaştırarak, iş gücü verimini daha da artıracağını belirten personel, Başkan ERDEM’le Batmış Yaylası’nda karlar altında piknik yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler. Kendileri için bir macera ve eğlence olduğunu belirten personel bu tür pikniklerin sık sık düzenlenmesi dileğinde bulundular. Başkan ERDEM’de katılımlarından dolayı personele teşekkür ederek, bol bol fotoğraf çektirdiler. 

Sabah saat 09:30’da Belediye önünden giden minibüslerle başlayan piknik akşam geç saatlere kadar sürdü. Pikniğin öğleden sonraki bölümüne ise Garnizon Komutanı Yzb.Adnan AYBEK, eşi ve çocukları ile katıldı. Yağan kara rağmen havanın güneşli ve güzel olduğu Batmış Yaylası’nda davetliler gönüllerince kar topu oynadılar ve piknik yaptılar.

Kenthaber-Yaşar CELEP
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 11:47:44
Güncelleme :24 Aralık 2007 Pazartesi 10:25:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?