3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

161 köy yolu kapalı

Trabzon'da 161 köy yolu ulaşıma kapanırken, kar yağışının ilde önümüzdeki 3 gün boyunca etkili olacağı bildirildi.

Hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle 481 köyden 161'inin yolu ulaşıma kapanırken, kapalı köy yollarını açma çalışmaları aralıksız sürüyor. Trabzon Yavuz Selim Sahası'nda bugün oynanması gereken amatör futbol müsabakaları da kötü hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, ilçelerdeki futbol müsabakalarının oynanması maçları yönetecek hakemlerin kararına bırakıldı. Trabzon Havalimanı'nda ise uçak seferlerinin düzenli olarak yapıldığı bildirildi.

Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürü Numan Çam, il genelinde önümüzdeki 3 gün boyunca kar yağışının devam etmesinin beklendiğini söyledi. Kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı, iç kesimlerde ise etkili kar yağışı beklendiğini belirten Çam, hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağını kaydetti.

Doğu Karadeniz'de ulaşımı aksatacak boyutta fırtına beklendiğine dikkat çeken Çam, iç kesimlerde de soğuk havaya bağlı olarak don ve buzlanma olaylarının görülebileceğini ve ilgililerin dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 11:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?