2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Atatürk anıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 67. yıldönümünde Trabzon'da anıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, anma törenlerine Trabzon'da katıldı.

Trabzon Valiliği önünde düzenlenen anma törenine CHP Başkanı Deniz Baykal, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, 48. İç Güvenlik Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahadır Uçkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. CHP lideri Baykal ve diğer yetkililerin Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından, saat 09.05'de siren sesiyle birlikte saygı duruşuna geçildi. Tören, İstiklal Marşı'nın okunması ve Vali Yavuzdemir'in Şeref Defteri'ni imzalamasıyla sona erdi.

Törenin ardından Baykal, AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç'in de aralarında bulunduğu siyasi parti temsilcileri ve törene katılan gazilerle bir süre sohbet etti. Baykal, daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) konuşma yapacağı '10 Kasım'dan 3 Ekim'e Türkiye' konulu konferansa katılmak üzere valilik önünden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2005 Perşembe 10:35:02
Güncelleme :10 Kasım 2005 Perşembe 10:40:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?