1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Başhekim görevi bıraktı

Trabzon Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Aydoğdu, emekliliğini isteyerek yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü başhekimlik görevinden ayrıldı.

Başhekimlik görevinden ayrılması nedeniyle Numune Hastanesi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Dr. Aydoğdu, göreve geldiğinden beri en iyi hizmeti yapabilmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını söyledi. "Hastaneyi devraldığımız zamanla şu andaki durum arasındaki farkı takdirlerinize bırakıyorum" diyen Dr. Aydoğdu, "Kısıtlı imkanlarla elimizden geldiğince sorunları çözmeye çalıştık. Ancak göreve gelirken hedeflediğim hizmetleri tam olarak yerine getirdiğimizi söyleyemeyiz. Bunun çeşitli nedenleri vardır. Kimseyi suçlamak istemiyorum. İnsanlara bir görev tevdi edildiği zaman bu kişiye güvenilmeli ve bu kişi tam olarak yetkili kılınmalıdır. Ben zaman zaman bunun sıkıntılarını çektiğimi söylemek istiyorum" diye konuştu.

Ekibiyle birlikte her zaman hakkı, hukuku ve adaleti ön plana çıkardığını kaydeden Dr. Aydoğdu, "Kamu menfaatlerini gözeten bir anlayışla çalıştık. Devlet imkanlarını kişilerin şahsi menfaatleri doğrultusunda kullanmadık. Zaten buna karakterim müsait değildir" dedi.
Dr. Aydoğdu, 15 Ağustos tarihinde görevinden ayrılmaya karar verdiğini ve uygun zamanın şimdi geldiğini belirterek, emekliliğini istediğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 12:43:21
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 22:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?