1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Başsavcı'ya ziyaret

Yargıtay 1. Başkan Vekili Osman Şirin, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu'nu ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Trabzon'da bulunan Yargıtay 1. Başkan Vekili ve Yargıtay Ceza Genel Kurulu Başkanı Osman Şirin, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu'nu ziyaret etti.

Trabzon'da hemşehrilerinin yanında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Şirin, "Zaman zaman sılayı ziyaret ederim. Ceza Genel Kurulu çalışmalarından fırsat bulduğum bu günlerde Ramazan'ı da fırsat bilerek bir aile ziyaretine geldim.

Her zaman olduğu gibi Trabzon Adliyesi'ne gelerek Başsavcı ve diğer yargı mensuplarına da uğramak suretiyle ziyaret ediyor ve adli çalışmalarla ilgili dertleşiyorum. Ayrıca bu akşam Trabzon Barosu başkanının verdiği davette avukat meslektaşlarımla sohbet imkanı bulacağım. Bu vesileyle Trabzon halkının da ramazan bayramını kutluyorum" dedi.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu ise, "1983 ve müteakip yıllarda Samsun Adliyesi'nde yanında staj yapmak suretiyle mesleğin ulvi değerlerini öğrenmemize kaynaklık eden çok değerli büyüğümü, böylesine anlamlı bir günde şehrimizde ve adliyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Bu suretle ben de Trabzonlu hemşehrilerimin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 00:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?