4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Denizden asker cesedi çıktı

Trabzon'un Hızırbey Mahallesi sahilinde, bugün öğle saatlerinde denizde bir asker cesedi bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Hızırbey Mahallesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Haluk Ulusoy Eğitim ve Kamp Tesisleri'nin arkasında, denizden yaklaşık 10 metre içeride bir erkek cesedi bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, balıkçıların da yardımıyla cesedi karaya çıkardı. 

Çıplak bir vaziyette denizden çıkarılan cesedin üzerinde bir askeri künye bulunurken, künye bilgilerine göre cesedin Kayseri doğumlu 1985/3 tertip Mesut Karakaya'ya ait olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı ilk incelemede ise cesedin bulunduğu yere yakın bir alanda Karakaya'ya ait olduğu sanılan elbiseler bulundu. Olay yerine gelen nöbetçi askeri inzibat subayı da üstlerini durumdan haberdar ederken, askeri savcının gelmesiyle Karakaya'nın cesedi, ambulansla otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öte yandan, ceset üzerinde yapılan ilk incelemede, Mesut Karakaya'nın kaşının üzerinde 5 santimetreye yakın bir kesik bulunduğu belirlenirken, Karakaya'nın kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceği belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2006 Pazar 14:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?