2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Genç İMO'dan panel

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Trabzon Genç İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) çalışmalarına başladı.

Trabzon Genç İMO hemen çalışmalarına başlarken, ilk olarak KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Naci Yüngül Anfisi'nde 'Geleceğin İnşaat Mühendisliği ve İş İmkanları' konulu bir panel düzenledi.

Panelin oturum başkanlığını KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aytekin yaparken, konuşmacı olarak KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alemdar Bayraktar, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı İbrahim Usta ve Alternatif İnşaat Müdürü Ayhan Atalay katıldı.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören panelde konuşan KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aytekin, öğrencilerin geleceğe yönelik önemli yatırım yapmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Biz eğitimciler olarak öğrencilerimizin böyle güzel işlerin altına girmesine çok seviniyoruz. Oluşturulan bu oda genç beyinlerle birlikte çok yönlü projeler ortaya koyacaktır. Biz de bu projeler hazırlanırken fikirlerimizle sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Ben her zaman gelecek vadeden bu tür oluşumların arkasındayım. Belki de şu anda atılan bu adım geleceğin inşaat mühendisliği için çok büyük yararlar sağlayacak ve sektöre yenilik getirecektir. Benim istediğim salonda doldurulan her sandalyeden ziyade diğer kesimlerden gençlerimizin de geleceğe yönelik atımlar atmasıdır. Sürekli teşviğe ve desteğe hazırız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 11:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?