4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İl Genel Meclisi Avrupa'ya açılıyor

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Aslanoğlu, Trabzon İl Genel Meclisi'nin Avrupa Kıyı Bölgeleri Birliği'ne üye olacağını söyledi. 

Aslanoğlu, meclisin Ekim ayı toplantılarının 2 Ekim Pazartesi günü başlayacağını hatırlatarak, cuma gününe kadar devam edecek toplantılarda Trabzon İl Genel Meclisi’nin Avrupa Kıyı Bölgeleri Birliği'ne üyeliğinin oylanarak karara bağlanacağını kaydetti. Trabzon İl Genel Meclisi’nin ilk kez uluslararası bir örgütlenmede yer alması için karar alınacağını belirten Aslanoğlu, Trabzon’un dünyaya açılması gerektiğini söyledi. 

Öte yandan İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantılarında, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Trabzon’da yürütülen 'Kadın ve Kız Çocuklarının İnsan Haklarının Korunması' isimli projenin sorumlusu Sinem Mısırlıoğlu da mecliste konuyla ilgili bir sunum gerçekleştirecek. Ayrıca, belediye sınırları dışındaki sıhhı ve gayrısıhhi müeseseler ile umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin ruhsatlandırılması ve denetlenmesiyle ilgili hazırlanan yönetmelik maddeleri de görüşülerek karara bağlanacak.
iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 12:56:54
Güncelleme :29 Eylül 2006 Cuma 13:00:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?