4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İl Genel Meclisi toplandı

Trabzon İl Genel Meclisi, 2006 yılı toplantılarına bugün başladı.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Meclis Başkanı Ahmet Aslanoğlu, 2005'i başarılı bir çalışma dönemiyle kapadıklarını belirterek, 2006 yılının kendileri için atılım yılı olacağını söyledi.

2006 yılı genel bütçesinden Trabzon'un yatırım projeleri için 35 trilyon liralık söz aldıklarını kaydeden Aslanoğlu, "Bu konuda hem milletvekillerimizin titiz takibi, hem de genel sekreterlik birimimizin ciddi projeler üretmesi 35 trilyonun bize verilmesinde çok önemli rol oynadı. 2005 yılında arka arkaya yaşanan afetler nedeniyle planlı çalışmalarda bazı aksamalar meydana geldi. Buna rağmen, 2005 yılında verimli bir çalışma dönemi yaşadık. Ankara tüm illerin yeniden yapılanmasıyla ilgili çalışmaları son derece yakından takip ediyor. Yıl sonu değerlendirmelerine bakıldığında Türkiye genelinde Trabzon'un başarılı bir dönemi geride bıraktığını söyleyebiliriz. Bizim çok özel çalışmalarımız ve yöntemlerimiz de diğer iller tarafından örnek alınmaktadır" dedi.

Aslanoğlu, 35 trilyonun 60 trilyona çıkartılması için her türlü gayreti göstereceklerini de ifade ederek, "Özellikle Ankara, proje istiyor. Proje önemli. Birimlerimizin proje geliştirmesi için ihtisas komisyonlarımızın verimli çalışmaları gerekiyor" diye konuştu.

5 Ocak Cuma gününe kadar sürecek toplantılarda 40 gündem maddesinin görüşüleceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 13:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?