1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

İlk kez kaza yaptı

Trabzon'da yaklaşık 40 yıldır şoförlük yapan ve Yeşilçam'da Cüneyt Arkın, Serdar Gökhan gibi ünlü oyuncuların filmlerinde araba sahnelerinde sürücü olarak rol alan Muharrem Çakır, ilk kez kaza yaparak hastanelik oldu.

Trabzon'da özel bir sürücü kursunda 15 yıldır eğitici olarak görev yapan
Muharrem Çakır, yaklaşık 40 yıllık meslek hayatında ilk kez trafik kazasıyla tanıştığını belirterek, trafikte sürücülerin tek taraflı dikkatli olmalarının yeterli olmadığını söyledi.

Trabzon merkezde Hacımehmet mevkiinde geçtiğimiz hafta kursiyerlere eğitim sürüşü yaptırdığı sırada karşı yönden hızla gelen bir otomobilin kendi şeridine girerek kazaya neden olduğunu ifade eden Çakır "40 yıldan beri aralıksız araba kullanırım. Kaza günü ben kendi şeridimde seyrediyordum. Birden karşı yönden hızla bir otomobil üzerime doğru geldi. Ne kadar kaçmaya çalışsam da bu mümkün olmadı ve kaza yaptım. Bu benim meslek hayatımda ilk kazam oldu. Kaderimizde böylesi de varmış. Fazla yara almadan kurtuldum, buna da şükür. Trafikte yıllardan beri şahit olduğum tek şey vardır. Kurallara uyacaksın. Eğer kuralların dışına çıkarsan kaza kaçınılmaz olur. Tabi bu hassasiyeti karşı tarafında göstermesi gerekir. Senin dikkatli olman yeterli olmuyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 14:36:19
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 14:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?