1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Mesaj, yuva yıkıyordu

Trabzon'da cep telefonuna gelen müstehcen mesaj nedeniyle 15 yıllık evliliği bitme noktasına gelen şahıs, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Trabzon Valiliği Basın Bürosu'nda çalışan 15 yıllık evli ve 3 çocuk babası Bekir Emiroğlu'nun cep telefonuna geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz bir kişi tarafından müstehcen bir mesaj atıldı. Atılan mesajı okuyan eşi sinirlenerek evliliği bitirmek isterken, Emiroğlu mesajın atıldığı telefon numarasının sahibi hakkında Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Mesajın evliliğini bitirme noktasına getirdiğini söyleyen Emiroğlu, "Ben hiç tanımadığım bir numara tarafından geçtiğimiz günlerde birkaç defa arandım. Ancak telefonu her açışımda karşı taraftaki kişi benim sesimi dinledi ama konuşmadı. En sonunda kendisini İzmirli dul bir kadın olarak tanıtarak, edepsiz bir mesaj attı. Bu mesaj sabah saatlerinde atıldığı için eşim Birgül de mesajı gördü ve çok sinirlendi. Daha öncede bana karşı böyle iftiralar atıldığı için kendisiyle tartışmaya başladık. Bu tartışma az daha boşanmayla sonuçlanıyordu" dedi.

Numarayı arayarak kim olduğunu ve neden böyle bir şey yaptığını öğrenmeye çalıştığını ama başarılı olamadığını belirten Emiroğlu, "Ama hiçbir cevap alamadım. Son olarak o numaraya kendisini tanıtmasını, aksi taktirde savcılığa suç duyurusunda bulanacağıma dair bir mesaj attım. Yine cevap alamadım. Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 12:32:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?