3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Okulda sömestr etkinliği

Trabzon Özel Alparslan Koleji, 2005-2006 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sonunda program düzenledi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Yomra Kaymakamı Aydın Memük, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Aksoy, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Demir, "Bizler bugünlerin sahipleri olarak, emanet aldığımız bütün güzel değerleri yarınki nesillere aktarmak, kendimizden de bir şeyler katarak bunları onlarla paylaşmak istiyoruz. Öğrencilerimizin tamamını hayata hazırlama adına onları sosyal kulüp faaliyetleri içerisine dahil ederek özgüven ve sorumluluk duygularının gelişimine yardımcı olduğumuza inanıyoruz. Biz Alparslan İlköğretim Okulu olarak çocuklarımızı milli eğitimimizin amaç ve hedefleri doğrultusunda yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.

Demir, başarılı olan öğrencileri ödüllendirerek teşvik etmek ve öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları programa katılan misafirlere sunmak için böyle bir program hazırladıklarının da belirtti.

Programda öğrenciler izleyicilere müzik ziyafeti sundu. Ardından geçen yıl mezun olan ve çeşitli devlet fen liselerini kazanan öğrencilere plaket verildi. Alparslan Koleji, ilköğretim olarak mezun verdiği ilk yıldan bu yana Trabzon'da en fazla devlet fen lisesini kazandırma ünvanına sahip durumda bulunuyor.

Sosyal kulüplerle ilgili olarak özel hazırlanmış bir cd ile velilere güzel bir an yaşatan Alparslan Koleji, ardından anasınıflı minik öğrenciler gösterilerini sergilediler. Dönem içerisinde resim, şiir, kitap okuma konularında başarılar gösteren öğrencilere çeşitli ödüller ve madalyalar verildi. Trabzon il birincisi olan masa tenisi takımının ödül töreni ile program sona erdi.

Girişte bulunan 'Ebru Sergisi' de davetli ve velilerin büyük beğenisini kazandı.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 16:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?