4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Trabzon'da yılda 8 bin ameliyat

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atilla Yılmaz, yılda 8 bin ameliyat ve polikliniklerde ise 600 bin kişiyi muayne ettiklerini söyledi.

Karadeniz Genç İş Adamları Derneği (KARGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kayıkçıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Atilla Yılmaz'ı ve Dr. Recep Öksüz'ü ziyaret etti.

Fatih Devlet Hastanesi'nde yılda 8 bin ameliyat ve 600 bin kişiyi de muayene ettiklerini ifade eden Yılmaz, bu yıl daha fazla hastaya hizmet sağlamak için gerekli çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Ziyaret sırasında Başhekim Atilla Yılmaz işadamlarına hastane hakkında bilgi vererek, Avrupa Birliği (AB) sürecinde sağlık hizmetlerine daha çok önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

Hastanelerdeki tedavi bölümlerinin fazla olmasının o hastanenin kaliteli hizmet verdiği anlamına gelmediğini hatırlatan Yılmaz, "Hastanelerde tedavi amaçlı kurulan bölümlerin çok olması önemli değil. Asıl önemli olan, var olan bölümlerin tam teşekküllü hizmet verebilmesidir." dedi.

KARGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kayıkçıoğlu ise, hastane için yapılacak olan projelerde gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Daha sonra Ekrem Kayıkçıoğlu, Opr. Dr. Atilla Yılmaz'a ve Recep Öksüz'e Pakistan izlenimlerini dernek üyeleriyle paylaşmasından dolayı birer plaket takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 15:12:08
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 15:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?