3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Trabzon'u Leman Sam ısıttı

Pop müzik sanatçısı Leman Sam, haftalar önce duyurusu yapılan konseri yoğun kara rağmen iptal etmedi ve 22 saatlik yorucu yolculuğun ardından geldiği Trabzon'da hayranlarıyla buluştu.

Karayoluyla 22 saatlik yorucu bir yolculuktan sonra İstanbul'dan Trabzon'a gelen ve dün akşam Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde hayranlarına unutamayacakları bir konser veren Leman Sam, dışarıdaki soğuk havaya rağmen salonu şarkılarıyla ısıttı.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'in de izlediği konserde, salonu dolduran çok sayıdaki dinleyici zaman zaman sanatçının parçalarına eşlik etti. Konserinde önce pop şarkıları seslendiren ünlü sanatçı, ardından da çeşitli yörelerin türkülerini söyledi. "Türkü okumasam çatlarım" diyen Sam, çok genç yaşta kaybedilen Karadenizli türkücü Kazım Koyuncu'yu da "Denizde Kararti var" türküsü eşliğinde "Ha uşağum sana burdan selam olsun" diyerek yad etti.

Trabzon'a ilk kez geldiğini belirten Sam, "Doğrusunu söylemek gerekirse başlarda büyük tedirginlik yaşadım. Ama salonu dolduran binlerce vokalistim varmış. Çok büyük destek verdiler bana. Hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonlular gerçekten müzikten, sanattan ve sanatçıdan anlıyormuş" diye konuştu.

Programının sonunda KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Leman Sam'a göstermiş olduğu büyük özveriye karşı elini öperek teşekkür edip plaket verdi. Ayrıca Trabzon'da satış yapan Cirav Fındık mağazasından Sinan Cirav'ın özel hazırladığı fındık çeşitleri ünlü sanatçıya hediye edilirken, Sam yapılan jest karşısında, "Her türlü yağlı tohumları yerim. Fındığa asla hayır diyemem" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 13:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?