30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Valinin son görevi karne dağıtmak oldu

Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, görevden alınıp merkeze atanmasına rağmen programını aksatmayarak karne dağıtım törenine katıldı.
Kanuni İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Yavuzdemir, 1. sınıf öğrencilerine karnelerini dağıttı. İl Mili Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ile birlikte sınıfları da gezen Vali Yavuzdemir'in neşeli görünmeye çalıştığı gözlenirken, telefonlarının hiç susmadığı görüldü. Öğrenciler Vali Yavuzdemir'e çiçek verirken, bir sınıfta tahtaya yazılan "Güle Güle Valim" yazısı dikkat çekti. Okul çıkışında veliler, Vali Yavuzdemir'i alkışlayarak uğurladı.
iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 17:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersoy erkul IP: 88.235.77.xxx Tarih : 27.01.2007 18:07:15
sayın valımızı bu olaydan ötürü görevden almak olayın cözümü değil aksıne refah getirmeyeceği muhakkak acı gercekler işsizlik ortadayken trabzon diğer iller içinde geçerlı şunu bilmelilerkı sorun burda yatıyor bu ülke için özgürlük deyip sokaklara düşenlere onların bu ülkeyi sevdiklerine hiç ınanmadığım gibi bölücülük yapmaktan başka bişey değil vatanını bayrağını sevmeyen bu ülkenin herşeyini kullanıpta ortada mıhraklık yapmak kımın haddıne halkın çok dikkatlı olması gerekır bizler ulke deyince fazla hassas olduğumuzdan gaza gelmememiz lazım aksıne birbirimize daha kenetlenme zamanıüzerimizde oynanan oyunlar bitmedi bitecek gibide gözükmüyor bu mıllet unutmamalıdırkı karnı ac olsa bile vatanına asla ıhanet etmez olayları sag duyulu bir şekılde irdelemek onun bunun sözlerıne aldanıp hareket etmeyelım ayağımızı yere saglam basalım bızı kımse yıkamadı bundan sonrada yıkamaz.saygılarımla